3D Animatie

Een product of proces is niet altijd even makkelijk te filmen. Het product is er nog niet of het proces is te complex of misschien wel gesloten. Visual Brand heeft daar een oplossing, om het product of proces toch goed uit te leggen aan klant en doelgroep.
- Door middel van een 3d animatiefilm kan een ingewikkeld proces in korte tijd uitgelegd worden.
- De werking van een product dat (nog) niet bestaat kan in een 3d animatiefilm getoond worden.
- Een 3d animatiefilm kan bijdragen aan de moderne en eigentijdse manier van communiceren dat een bedrijf nastreeft.

Dit zijn slechts enkele eigenschappen die bij een 3d animatiefilm horen. Wilt u meer weten, neem dan contact met ons op.


Voorbeeldcases
Door een Nederlandse vinding kan in beperkte tijd een pand dat besmet is met legionella, legionella vrij gemaakt worden. Alle leidingen worden hierbij gespoeld. Om de procedure simpel en eenvoudig uit te leggen, is het proces in 3d animatiefilm uitgelegd. Rentacs rolt dit product verder uit op de Europese markt, en deze animatiefilm helpt daar bij.
Deze productvideo laat, op een leuke en speelse wijze, de werking van de Dremel Micro zien. Dit door middel van een 3d animatiefilm. Een unieke tool met enkele zeer handige eigenschappen.
Laat zien hoe een scanlaser en een bewakingscamera samen werken en de beveiliging rond om een pand vergroten. Dit samen met enkele eigenschappen van de scanlaser worden gedemonstreerd in deze 3d animatiefilm.