Stichting Pim


De Pim Foundation

De Pim Foundation steekt een helpende hand uit naar ernstig zieke en gehandicapte kinderen. De zorg voor je kinderen is belangrijk. Iedere ouder wil het beste voor zijn kinderen, helaas is het voor deze kinderen erg moeilijk om een goed toekomst perspectief te bepalen. De ouders zijn behalve met de zorg van nu, ook bezig met de toekomst. Een onzekere toekomst voor hun kind. Deze kinderen hebben veel zorg nodig. Van de ouders wordt verwacht dat zij de zorg voor een deel financieren. Een onmogelijke opdracht. De bezuinigingen in de zorg zullen hard aankomen bij deze groep. De Persoonsgebonden budgetten, noodzakelijk voor de zorg, worden gekort. Ongelofelijk maar waar!! Meer dan ooit is steun nodig.


Ambassadeurs

Wij steunen de Pim Foundation. We stellen onze diensten graag ter beschikking aan dit maatschappelijke en goed doel en willen op deze manier een steentje bijdragen aan een betere en mooiere wereld. Al enkele jaren zijn we ambassadeurs voor de Pim Foundation.

Schrijf je in

Schrijf je in voor de Challenge, voor de sportprestatie maar vooral voor de goede doelen. Dit jaar is de stelviochallenge op vrijdag 29 juni 2018.